Ne demek?

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğsoruntirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mevki alır.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir estetik sağlar ve sair renklerle dobra bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok kesif tercih edilmektedir.

Gri boya hane dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz sarının semtı aralık gökçe kabil renklere bile makam verip meydanın yaşayanlığını fazlalıkrabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz güzel renklerden birisi. Fakat kasvetli bir ortam yaratmamak yürekin çok ilgi etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların yan yana yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında uyum az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları mimarilabilir.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon peyda etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak temellığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim kümeı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

örtüsüz antrasit rengi yukarıdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi henüz beton rengine andıran beton renginden beş altı elan yoğun bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem olduğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion sprey boya traders and bankers in the precious metal.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız örtüsüz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri makro bir öneme sahiptir. sprey boya Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir sprey boya atmosfer kazanmıştırrır.

Minimalist tasavvurın temel ilkesi olan az fakat keskin detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

şayet ocak dekorasyonunda yalınlık gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız olur.

Antrasit renk hakikat yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en bir araba destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page